Uverejnené

Vernostný program

Tešíme sa z každej novej zákazníčky či zákazníka. A ešte väčšiu radosť máme z toho, keď sa k nám spokojní zákazníci vracajú. Či už nakupujete naše špagáty VEĽKÁvlna alebo ostatné komponenty pre Vašu handmade tvorbu, ceníme si dôveru, ktorú Vašim nákupom vkladáte do našej práce.

Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá a chceme Vás za Vašu vernosť odmeniť. Aby bol nákup pre Vás, ale aj Vaše peňaženky príjemnejší, pripravili sme vernostný program. Vďaka nemu sa budú Vaše objednávky spočítavať, za čo Vás budeme odmeňovať zľavovými kupónmi.

Podmienky vernostného programu VEĽKÁvlna sú nasledovné:

Pri najbližšej objednávke v našom eshope sa k hodnote tejto objednávky pripočítajú sumy všetkých Vašich predchádzajúcich objednávok (viazaných na Vašu emailovú adresu, nie meno) za posledné 3 mesiace, resp. objednávky za 3 mesiace od posledného obdržaného zľavového kupónu. Po vygenerovaní zľavového kupónu z vernostného programu sa Vaše predchádzajúce objednávky už neberú do úvahy a začíname spočítavať sumy objednávok od začiatku.

Ak táto suma prekročí 100 EUR, v potvrdzujúcom emaili o vybavení Vašej objednávky, obdržíte kupón na 10% zľavu na nákup produktov značky VEĽKÁvlna.

Pri jednorázovom nákupe v hodnote nad 200 EUR, v potvrdzujúcom emaili o vybavení Vašej objednávky, obdržíte rovno kupón na 15% zľavu na nákup produktov značky VEĽKÁvlna.

Tento kupón je jednorazový s platnosťou 3 mesiace od jeho obdržania. Zľava sa dá uplatniť len na naše slovenské špagáty VEĽKÁvlna a macramé rozčesatelné špagáty VEĽKÁvlna. Kód kupónu zadáte do okienka v nákupnom košíku.

Ak nakupujete v našom eshope prvýkrát, zľavu môžete získať už aj za prvú objednávku, ak jej konečná hodnota presiahne 100 EUR. V tom prípade obdržíte kupón na 10%-nú zľavu. Ten môžete použiť pri najbližšej objednávke alebo kedykoľvek počas 3 mesiacov od jeho obdržania, prípadne ho niekomu podarovať.

ĎAKUJEME ZA VÁŠ NÁKUP!

❤